Spørsmål og svar

Hva tilbyr Pixeldust?

Pixeldust leverer webdesign til skreddersydde nettsider i WordPress, design av logo, markedsmateriell, innhold til annonser og nyhetsbrev, for å nevne noe. Her kan du lese mer om våre tjenester

Hvem står bak Pixeldust?

Pixeldust er stort sett et «one woman show»-firma. Med dette mener jeg at gründer, eier og den eneste ansatte er meg selv, Jannicke Bakke-Olsen. Men i oppdrag der det trengs noen ekstra hjerner, så leier jeg inn hjelp eller setter kunden i direkte kontakt med en anbefalt spesialist.  Her kan du lese mer om Pixeldust

Hvordan får jeg booket Pixeldust til et oppdrag?

Ta kontakt med meg med en beskrivelse av prosjektet du ønsker få realisert, så tar vi en prat og ser om Pixeldust kan hjelpe. Deretter lager vi en avtale, med en oppstartsdato. Det er normalt en venteliste på 1-3 måneder for nye kunder. Her finner du kontaktinfo

Hva koster en nettside?

Uten å vite noe om hva du ønsker med en nettside, går det ikke an å gi et svar på det. Her har jeg skrevet om priser på nettside og design, som kanskje kan gi deg en pekepin. 

Hvorfor skal jeg velge Pixeldust?

Dette er helt individuelt fra kunde til kunde og prosjekt til prosjekt. Noen kunder spør meg om dette før vi har blitt kjent og før jeg har hørt om utfordringene du har. Så kortvarianten er at det kan jeg ikke svare på før å høre mer om deg og ditt prosjekt.

Trenger du hjelp?
Ta kontakt, så finner vi ut om Pixeldust kan hjelpe deg.