Om Pixeldust

Pixeldust AS er et lite og helt uavhengig byrå, som skal tilby tjenester etter det enkle prinsippet: til kundens beste. 

Jannicke Bakke-Olsen. Over 20 års erfaring som web designer, interaksjonsdesigner og kreativ leder.

Jeg pleier kalle firmaet for et mikro-konsulentfirma.
Som liten og uavhengig har Pixeldust ingen ekstra agenda, budsjettkrav å nå eller krav fra «oven» om å selge inn ditt og datt.


Innleid 
Du kan leie meg inn til bestemte prosjekter, eller for ta meg av dine markedsaktiviteter i en ønsket periode. 
Jeg kan jobbe for en intern prosjektleder hos deg eller styre prosjektledelsen og fremdriften selv.
Jeg stiller med eget software og hardware for å gjøre jobben.

Engasjement
Jeg jobber først og fremst med gjennomføring av markedstiltak, nærmere bestemt det å få dine idéer, ønsker og behov ut i livet. Men jeg jobber også som en sparringspartner på idéer og tiltak når noe spesielt trenger skje. 
Gjennom å vise firmaet ditt fra sin beste side med tydelig kommunikasjon, design, relevant innhold og synlighet – øker sannsynligheten for å bli lagt merke til og valgt.

Min jobb er å ta vare på og videreforedle din merkevare og dine tjenester eller produkter.

Kreativitet
I løpet av 20 år som webdesigner, interaksjonsdesigner, kreativ leder og frontend-utvikler har jeg utviklet en evne til å tenke helhet, men også ned i detaljene. Det er i detaljene magien eller salget skjer. 

Jeg kan levere det meste innen kreativt arbeid, fra idéer til skisser og ferdig produkt. 

Ærlighet og ydmykhet
Det er viktig for meg å være ekte og ærlig, og å velge løsninger som jeg har en hypotese om at vil gagne deg som kunde. Jeg diskuterer dette åpent med deg, slik at vi sammen tar en beslutning. Det er alltid mange viktige ting som en innleid person ikke vet med en gang. Det er jeg ydmyk ovenfor. Du kjenner din virksomhet aller best. Men jeg lytter til deg, og kommer med forslag og idéer til hvordan løse dine utfordringer.  

Knytt gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram eller Facebook:

Trenger du litt tryllestøv?
Ja, tryllestøv… Sånn er det når man er inspirert av Disney’s Tingeling. Tryllestøvet jeg tilbyr er egentlig hardt arbeid. Rett og slett.

Ta kontakt for en prat og et tilbud
– og for å få satt av tid til ditt prosjekt:

Pixeldust AS
Jannicke Bakke-Olsen, konsulent innen web- og grafisk design

pixeldust.no@gmail.com
m: +47 98 46 39 39