Pixeldust er et lite webbyrå, lokalisert i Drammen

Pixeldust AS og Jannicke Bakke-Olsen
Jeg heter Jannicke Bakke-Olsen og er webdesigner. Jeg startet Pixeldust AS en sensommerdag i 2019, og er den eneste ansatte. Som regel jobber jeg alene, men i blant trekker jeg inn samarbeidspartnere, som er spesialister på noe jeg selv mener jeg ikke kan nok om. 

Hva jeg gjør
Mine roller omhandler både designarbeid, innholdsarbeid, teknisk arbeid og strategisk arbeid. Jeg designer skreddersydde nettsider i WordPress, men bistår også kunder med Episerver. I tillegg til at jeg designer markedsmateriell, logoer, annonser og skriver innhold.

Curriculum Vitae

Hybrid eller potet, om du vil!
Ekspertisen min er innen webdesign (UX og UI), WordPress og digital markedsføring. Jeg pleier enkelt og greit å si jeg er en Webdesigner. Men sannheten er at jeg er en hybrid mellom mange ting og er opptatt av at mange ting skal fungere. 

Helhetlig tankegang
I løpet av 20 år som webdesigner, interaksjonsdesigner, kreativ leder og frontend-utvikler har jeg utviklet en evne til å tenke helhet, men også ned i detaljene.

Få virksomheter til å skinne og synes
Gjennom å vise firmaet ditt fra sin beste side med tydelig kommunikasjon, design, relevant innhold og synlighet på nett – øker sannsynligheten for å bli lagt merke til og valgt.

Med det mener jeg at jeg tenker på alt fra strategiske valg til designet, historien, farger/fonter, tone-of-voice, teknisk løsning, SEO og CRO, og setter det i system. Min jobb er å ta vare på og videreforedle – og om du ønsker videreutvikle – merkevaren din.

Ærlighet
Det er viktig for meg å være ekte og ærlig, og å velge løsninger som jeg har en hypotese om at vil gagne deg som kunde. Jeg diskuterer dette åpent med deg, slik at vi sammen tar en beslutning. Det er alltid mange viktige ting som en innleid person ikke vet med en gang. Det er jeg ydmyk ovenfor. Du kjenner din virksomhet aller best. Men jeg lytter til deg, og kommer med forslag og idéer til hvordan løse dine utfordringer.  

Her kan du se hva mine kunder sier

Trenger du hjelp?
Ta kontakt, så finner vi ut om Pixeldust kan hjelpe deg.

Knytt gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram and Facebook: