Nettsider - et viktig sted for å skape et godt førsteinntrykk!

En nettside eller et nettsted er ofte det første kontaktpunktet mellom din bedrift og dine potensielle nye kunder.

Det er som et utstillingsvindu. Og en «hub» hvor de som går videre inn i nettstedet, kan finne mer informasjon for å få vite om dette er noe for dem. 

Kanskje har kunden kommet inn via et Google-søk? Eller har du linket til en side fra et sosialt medie? Eller de har fått med seg at websiden finnes på andre måter.

Uansett – En god nettside er en viktig informasjonskanal, og ikke minst – et viktig sted for å skape et godt førsteinntrykk! 

Pixeldust leverer nettsteder i sin helhet. Det vil si fra A-Å.

Som totalleverandør er det enklere å ha overblikket, men Pixeldust kan også engasjeres som delleverandør i et prosjekt.

Jeg starter med å bli kjent med firmaet ditt, for å kartlegge behov, mål og fokus, "hvem man er" og "hvem man vil nå"

«Hvis du ikke vet hvor du skal, vil du sannsynligvis ende opp et annet sted.» – Lawrence J Peter (Alice i eventyrland)

Historiefortelling og design

Utvikling av nettsider

Pixeldust utvikler nettsider i WordPress, med skreddersydd design. Det vil si at man ikke bruker et ferdigdesignet Theme, men bruker lager alt fra bunnen av. 

Be om et tilbud

Trenger du litt hjelp på nett?
Er det noe du har tenkt på som kanskje kunne vært lurt å få laget? Det er helt uforpliktende å ta en prat eller be om et tilbud fra meg.

Knytt gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram and Facebook:

Design og utvikling i WordPress

Jeg designer nettsider fra bunnen av i WordPress, for å ha full kontroll over design og plug-ins. Det utvikles enkle trådskisser og designskisser for å stake ut retningen og sikre at man har forstått oppdraget. Så utvikles og lanseres nettsiden fortløpende.

Videreforedling eller utvikling av visuell profil på nettet

En god innpakking eller et godt design påvirker oss mye. Det er mange eksempler på suksesshistoriene for bedrifter som setter designet i første rekke. Pixeldust videreforedler eksisterende visuell profil, men kan også utvikle en ny eller forbedret profil om det er ønskelig.

Et nettsted som virker

Underveis tester vi nettstedet, og innholdet og knapper gås igjennom, diskuteres og justeres underveis til man er fornøyde med resultatet. Etter lanseringen bør man analysere brukeradferden i praksis og gjøre justeringer.

Synlighet + god brukeropplevelse

Kombinasjonen av kundefokus, godt responsivt design, teknisk god side, brukervennlighet og relevant innholdsproduksjon vil samlet sett gi bedre synlighet.