Ønsker du å gjøre et godt inntrykk på nettet?

Gjør et godt inntrykk på nettet, med god brukervennlighet, relevant innhold og helhetlig design​

Da øker sannsynligheten for å bli lagt merke til og valgt.

Design og utvikling av funksjonelle og moderne nettsider og landingssider. 

Design av nettbutikk

Det finnes mange løsninger for handel på nett. Fra det enkleste enkle, til mer avanserte løsninger med lagerstyring. Hva trenger du?

Blogg og innhold

For å synes i Google er det viktig med relevant innhold. Hvorfor ikke inkludere en blogg eller en nyhetsseksjon på din nettside?

Nyhetsbrev-markedsføring

Det finnes gode og rimelige løsninger på dette. Jeg designer, utvikler og sender nyhetsbrev for flere av mine kunder.

Design av firmaprofil og logo

En god innpakking eller et godt design påvirker oss mye. Det er mange eksempler på suksesshistoriene for bedrifter som setter designet i første rekke.

Grafisk design og trykksaker

Pixeldust jobber med utforming av trykksaker som visittkort, rollups og brosjyrer, slik at det blir en helhet med det digitale uttrykket.

Lurer du på om jeg tilbyr noe annet enn dette?

Ta kontakt, så finner vi ut av det.

Oppstart og strategi

Jeg starter med å planlegge nettsiden med samtaler for å bli kjent med firmaet ditt. Hva kjennetegner din bedrift, og hvordan kan vi formidle identiteten til bedriften din. Hva ønsker du oppnå? Hvem ønsker du å nå frem til?

Design og utvikling i WordPress

Det utvikles enkle trådskisser og designskisser for å stake ut retningen og sikre at man har forstått oppdraget. Så utvikles og lanseres nettsiden fortløpende.

Synlighet + god brukeropplevelse

Jeg kombinerer godt design og kundefokus med ryddig utvikling, innholdsproduksjon og SEO/CRO. Jeg mener at det er viktig for de fleste å både være synlig i Google, som det er det å gi kundene gode og nyttige opplevelser ved å bruke nettsidene og tjenestene/produktene dine.

Nettside eller nettbutikk som virker

Underveis tester vi nettsiden eller nettbutikken, og innholdet og knapper gås igjennom, diskuteres og justeres underveis til man er fornøyde med resultatet. Etter lanseringer analyserer man brukeradferden i praksis og gjør eventuelle justeringer.

Blogg design

Ønsker du redesigne eller starte en blogg, eller ønsker du en blogg som en del av en eksisterende nettside eller nettbutikk? Ta kontakt for en prat. 

Ditt faste byrå

Pixeldust kan være ditt faste byrå, der du kan få hjelp til alt fra nettsider til trykksaker, tekster – og design og publisering av innhold på egne sider eller sosiale medier. 

Digitalt grafisk design

Pixeldust designer annonser og grafikk som kan brukes til markedsføring som nyhetsbrev og digitalt materiell til kampanjer på sosiale medier. 

Få mer ut av Google Ads-kampanjene

Pixeldust samarbeider med Google Ads-spesialister og lager landingssider for å forbedre resultatene av annonseringen.

Årshjul og publiseringsplan

For å være synlig og skape engasjement og trafikk, må man tilføre nye idéer og nytt innhold. Trenger du hjelp med innholdsproduksjon, publisering, samt å sette tingene i system? Ta en prat med meg.

Videre forbedring og optimalisering av nettside eller nettbutikk

Nettsiden og nettbutikken kan sees på som en «hub», og denne bør videreutvikles i takt med tiden. En webløsning som ligger brakk i flere år, vil tape seg i verdi. Kontakt oss for å forbedre og optimalisere din webløsning, enten det er ehandelsløsning eller en «vanlig» nettside.