Ønsker du å gjøre et godt inntrykk?

Med en proff visuell profil og relevant tilstedeværelse på nettet, øker sjansen for å din virksomhet bli lagt merke til og valgt.

Jeg hjelper deg med et responsivt nettsted - med god brukervennlighet, relevant innhold og skreddersydd design. Ønsker du en logo, ikoner eller salgs- og markedsmateriell, fikser jeg det også.

Design og utvikling av nye eller forbedrede responsive nettsider

Ny logo, firmaprofil, konsepter og videreforedling av dagens merkevare

Markedsføring, salgs-/markedsmateriell og kampanjer

Design og utvikling av nye eller forbedrede responsive nettsider

Ny logo, firmaprofil, konsepter og videreforedling av dagens merkevare

Markedsføring, salgs-/markedsmateriell og kampanjer

Ditt faste byrå

Trenger du en «hands on» sparringspartner, som jobber for din virksomhets beste?

Pixeldust kan være ditt faste byrå, der du kan få hjelp til alt fra design og utvikling av nettsteder til logo, tekster, konsepter, trykksaker – og design og publisering av innhold på egne sider eller sosiale medier. 

Oppstart og strategi

Jeg starter med å planlegge prosjektet med samtaler for å bli kjent med firmaet ditt. Hva kjennetegner din bedrift, og hvordan kan vi formidle identiteten til bedriften din. Hva ønsker du oppnå? Hvem ønsker du å nå frem til? Hvordan er virksomhetens visuelle profil? Har dere en profilhåndbok eller merkevaremanual?

Har du en klar strategi om hvor du vil videre med virksomheten, eller ønsker du en sparringspartner på det?

Design og utvikling i WordPress

Jeg designer nettsider fra bunnen av i WordPress, for å ha full kontroll over design og plug-ins. Det utvikles enkle trådskisser og designskisser for å stake ut retningen og sikre at man har forstått oppdraget. Så utvikles og lanseres nettsiden fortløpende.

Videreforedring eller utvikling av visuell profil

En god innpakking eller et godt design påvirker oss mye. Det er mange eksempler på suksesshistoriene for bedrifter som setter designet i første rekke. Pixeldust videreforedler eksisterende visuell profil, men kan også utvikle en ny eller forbedret profil om det er ønskelig.

Videre forbedring og optimalisering av nettside

Nettsiden og nettbutikken kan sees på som en «hub», og denne bør videreutvikles i takt med tiden. En webløsning som ligger brakk i flere år, vil tape seg i verdi. 

Nyhetsbrev

Pixeldust designer og utvikler nyhetsbrev for sine kunder. Bygg din egen base med kunder, og kommuniser direkte med dem ved hjelp av nyhetsbrev. 

Logo og visuell profil

En god innpakking eller et godt design påvirker oss mye. Det er mange eksempler på suksesshistoriene for bedrifter som setter designet i første rekke. Pixeldust leverer både logoer, ikoner og fullstendige firmaprofiler med fargeprofil og maler. 

Digitalt grafisk design

Pixeldust designer annonser og grafikk som kan brukes til markedsføring som nyhetsbrev og digitalt materiell til kampanjer på sosiale medier. 

Grafisk design og trykksaker

Pixeldust jobber med utforming av trykksaker som visittkort, rollups og brosjyrer, slik at det blir en helhet med det digitale uttrykket.

Årshjul og publiseringsplan

For å være synlig og skape engasjement og trafikk, må man tilføre nye idéer og nytt innhold. Trenger du hjelp med innholdsproduksjon, publisering, samt å sette tingene i system? 

Sosiale medier

Pixeldust jobber både kreativt og praktisk med sosiale medier som Facebook og Instagram.