Prisliste

Trenger du en ekstra motor innen design og markedsføring i en periode?

Pixeldust jobber med kunder som innleid designer, webutvikler, content manager eller markedskoordinator - og utfører arbeid på løpende timer.

Salgs og markedsmateriell

  • design og utvikling av nettsider i WordPress
  • struktur og orden på årshjul og publiseringsplaner
  • rådgivning som sparring på strategi
  • kampanjer på sosiale medier og nyhetsbrev
  • logo, visuell profil og design av markedsmateriell
  • SEO-vennlig innhold
  • oppfølging av markedsaktiviteter
  • brosjyrer, powerpoints og salgsmateriell
  • bistand på Episerver

Timespris

Vi kan bookes for oppdrag basert på timer eller dager. Fastpris kan gis på helt konkrete og spesifiserte oppgaver.

Timespris p.t. er 1400,- eks mva

Pixeldust har anledning til å tilby lavere timepris for større prosjekter eller lengre/fast samarbeid. Ta kontakt for å avtale dette.

Fastprisoppdrag
Noen få ganger leverer jeg en fastpris i stedet for å arbeide på timer / dager. En fastpris på et oppdrag fordrer at man har kunnet spesifisere oppgaven som skal gjøres veldig godt, og fastprisen gis basert på estimert tidsforbruk.

For å kunne gi fastpris trenger jeg en god kravspek eller en prosjektbeskrivelse fra deg. Dette er viktig for å få et godt sluttprodukt og smidig leveranse til riktigst mulig pris.

Tillegg i prosjektet vil bli fakturert ekstra.

Hva koster en skreddersydd logo fra Pixeldust?

Logo i sort/hvit 
kr 19 000,- eks mva 

Inkluderer web- og trykkfiler, leveres normalt på 6-8 uker, 
da dette er en kreativ prosess for å utvikle logo som passer til deres virksomhet eller konsept.

Velg mellom:
Logo med ikon og tekst hver for seg
Logo med ikon og tekst inkorportert i hverandre
Logo med kun tekst

Tilleggsvalg utvikling av fargeprofil på logo:

kr 10 000,- eks mva

Tilleggsvalg merkevaremanual, fonter, filer med logo som er tilpasset formater til sosiale medier/app:

kr 10 000,- eks mva

Hvordan det foregår
Jeg trenger vite hva du ser for deg og hva logoen skal representere. 

Logopris gjelder både om det er med eller uten ikon. 


Hvor lang tid må du beregne på å få en ferdig logo?

Normalt sett vil dette ta 6-8 uker, men dette er avhengig av at jeg får raske og konkrete tilbakemeldinger fra deg som kunde. For noen kunder er dette en større modningsprosess (og det har jeg stor forståelse for). Det er derfor vanskelig å anslå tiden det tar. 

Tilleggsprodukter
Nettside (design og utvikling), nyhetsbrevsmal, sosiale medier mal, ikoner som passer til profilen, infographic, artikler, tone-of-voice, utvikling av firmanavn, foto og lanseringskampanje. Legge opp logoer og design klart for Facebook, Instagram, LinkedIn etc. Mal for powerpoint, word, Design av visittkort, klistremerker, banner, trykksaker.

Hva koster nye og skreddersydde nettsider fra Pixeldust?

Liten nettside
fra kr 39 000,- eks mva til 58 000,- eks mva

 

Medium nettside 
fra kr 59 000,- eks mva til 78 000,- eks mva


Stor nettside

fra kr 79 000,- eks mva til 99 000,- eks mva


Stor og avansert med flere sider og flere sidetyper, ønskede funksjoner etc. + forside (må spesifiseres før eksakt pristilbud kan gis) 

fra 99 000,- eks mva til 249 000,- eks mva

 

Noe annet?
Dekker ikke noen av disse pakkene dine behov, ta kontakt, så finner vi ut av det.

Hvor lang tid må du beregne på å få en ferdig nettside?
Fra oppstart, vanligvis 5-6 uker for «liten nettside». Større nettsider, eller oppdrag med flere korrekturrunder, tar lenger tid. Normalt sett bør du sette av opptil 3 mnd. på skreddersydde nettsider. 

Tilleggskostnader
Dersom du ønsker ha med avanserte funksjoner, flere språk, avanserte integreringer, migrering (overføre innhold fra gammel nettside til WordPress), søkeordanalyse, visuell profil, merkevaremanual, innholdsproduksjon etc i prosjektet, så vil det gjøre at prisene blir høyere enn prisnivået over. Det samme vil tekstarbeid.

Årlige kostnader
I tillegg må du beregne årlige faste kostnader som webhotell, nødvendige plug-ins, vedlikehold av nettsiden (oppdateringer, backup etc).

Her finner du priseksempler på årlige kostnader (vedlikehold/webhotell/plug-in/backup)

Drift og vedlikehold

Ønsker du slippe tenke på om siden din skal bli utdatert eller kræsje ved en oppdatering?

Tegnes for 1 år av gangen og løper til oppsagt.

Alle webside oppdrag og kunder er forskjellige
Hva det koster å sette opp en nettside vil avhenge av hvor mye arbeid som kreves for å lage den og hvordan man lager den. Svaret er derfor nesten alltid: «det kommer an på». Å bygge en moderne og velutviklet nettside er mye mer tidkrevende enn de fleste tror.

En hjemmeside kan koste alt fra noen hundre kroner om du gjør alt selv (sett bort fra alternativkostnaden på tiden du bruker) til flere hundre tusen om du skal ha en stor nettside med mye funksjonalitet.

Alle websideoppdrag og kunder er unike, og det vil derfor være helt forskjellige behov for arbeidsmengde og spesialtilpasninger. Jo mer spesialtilpasset, jo mer vil det kunne koste. Dersom du er opptatt av at nettsiden skal være unik og tilpasset ditt firma, trenger du både en utvikler og en designer. Eller en person som er begge deler.

Har du lavt budsjett?

Dersom du har mer tid enn penger, og er teknisk anlagt, kan du jo lære deg å lage en hjemmeside i WordPress selv.

Det kan hende du tenker at du har kapasitet og interesse for å lage dette selv. Det finnes mange nettkurs og opplæringsvideoer på YouTube som kan hjelpe deg. Det er lurt å lære seg Photoshop, html/css-koding, prinsipper rundt responsivt design og flere andre software som kan hjelper deg. 

En «vanlig» størrelse nettside bruker man fort over 50 timer på, og som fersk webutvikler bør du beregne bruke et betydelig antall timer for å lære deg systemet. Det tar også ekstra tid på å gjøre research på valg av plug-ins og å bestemme seg for kommunikasjon, bilder, farger og innhold. Å bygge en moderne og velutviklet nettside er mye mer tidkrevende enn de fleste ser for seg, så beregn god tid.

Det er viktig å huske på at du også må bruke tid på teknisk vedlikehold for å installere oppdateringer eller programvare for å bevare sikkerhet og hindre at hjemmesiden blir hacket og du taper viktig informasjon. Du kan gjøre alt dette på egenhånd, men ved installasjon av ny oppdatering kan systemet kræsje eller delvis ødelegge funksjoner på siden.

Du bør derfor sette av god tid når du oppdaterer nettsiden, slik at du kan feilsøke om noe galt skulle skje.