"I prosessen har vi opplevd Jannicke som svært profesjonell både mht kartlegging av våre behov og evnen til å sette seg inn i vår bransje."

Etter anbefalinger fra en samarbeidspartner (som også er kunde av Pixeldust) valgte vi å gå dialog med Jannicke for utvikling av våre nye hjemmesider. Tilbudet var strukturert og oversiktlig, og den innledende samtalen gav fort trygghet om at Pixeldust var den riktige samarbeidspartneren for oss.

I prosessen har vi opplevd Jannicke som svært profesjonell både mht kartlegging av våre behov og evnen til å sette seg inn i vår bransje. Hun har vist til høy grad av tilgjengelighet, service og fleksibilitet. Hun har også vært flink til å utfordre oss mht innholdsproduksjon og grad av kundefokus. Vi er meget godt fornøyd med våre hjemmesider og vil anbefale Pixeldust AS og Jannicke for dere som vurderer en solid samarbeidspartner på utvikling av hjemmesider. 

Mvh Bjørn-Eirik Buschmann, Daglig leder/Partner, Karrierepartner AS

"Hun er positiv, kreativ og løsningsorientert og har et eget øye for hva som vil treffe i markedet. "

Jannicke opplever jeg som utrolig dyktig og hardt arbeidende. Hun leverer alltid god kvalitet og innenfor tidsfristene som er satt. Hun er positiv, kreativ og løsningsorientert og har et eget øye for hva som vil treffe i markedet. Hun vet hva som skal til for at søkemotorer finner din nettside.

Jeg har hatt gleden av å arbeide sammen med henne det siste året og er kjempefornøyd. Hun lager nyhetsbrev, styrer Facebook-siden, utarbeider årshjul og holder orden på nettsidene. Hun har alltid gode råd og ser nye muligheter for forbedringer. Anbefales på det varmeste.

Lisbeth Torkildsen, prosjektleder/veileder, Etablererveiledningen i Drammensregionen

"Dyktig, idérik og løsningsorientert digital designer"

Jannicke er en dyktig, idérik og løsningsorientert digital designer. Hun evner å se de store linjene, som hun elegant forenkler og tilrettelegger i det formatet man har behov for. Meget god teknisk forståelse – og en racer til å gjøre research – og ikke minst å sette seg inn i, eller hente inn bakgrunnsinfo om det hun eventuelt skulle mangle.

Kreative workshops og brainstorming med denne flinke dama er en fryd – og ender som regel alltid med flere nye veier til målet. En spennende samarbeidspartner som garantert flytter prosjektet ditt et steg videre! Jeg har hatt gleden av flere kreative design-samarbeid med Jannicke i Kid Interiør sitt inhousebyrå gjennom to spennende og travle år.

Vibeke Sundbye, Senior Grafisk Designer i Kid Interiør

"Dyktig og formsterk interaksjonsdesigner og en idérik digital kreatør"

Jannicke er en dyktig og formsterk interaksjonsdesigner og en idérik digital kreatør. Hun er en hardtarbeidende, proaktiv og engasjert medarbeider som bryr seg om sine kolleger, og som alltid har noe å bidra med i arbeidsmiljøet rundt seg.

Det har vært en glede å jobbe med Jannicke på flere prosjekter i Ko&Co, og jeg er overbevist om at hun med sine kunnskaper, sitt glødende engasjement og smittende latter vil være en positiv bidragsyter i alle fremtidige posisjoner og arbeidsmiljøer!

Christian Bjørndalen, Art Director i Ko&Co

"Hun leverer alltid god kvalitet, og er en glede å samarbeide med."

I Ko&Co har jeg samarbeidet med Jannicke i flere prosjekter innen både reklamekonsepter, og design av nettsider. Som designer er Jannicke allsidig og tilpasningsdyktig. Både jobbe i mindre prosjekter til neste dag og inn i større og mer langsiktige prosjekter viser hun alltid ydmykhet og glede ved å starte opp nye oppgaver. Jannicke er også en veldig engasjert medarbeider, og er alltid aktiv med ideer for nye prosjekter og nye kunder. Dette innebærer at hun også har vært med i mye av newbiz arbeidet i Ko&Co. Hun leverer alltid god kvalitet, og er en glede å samarbeide med. Jeg kan gi Jannicke mine sterkeste anbefalinger.

Tomas Torgersen, medeier Ko&Co

"Hun har en meget god ordenssans, og er sterkt engasjert i at alle prosjekter skal gjennomføres innenfor avtalte rammer."

Jannicke er en hyggelig og engasjert medarbeider som er levende opptatt av sitt fag og miljøet rundt seg. Hun har en meget god ordenssans, og er sterkt engasjert i at alle prosjekter skal gjennomføres innenfor avtalte rammer. Jeg har vært så heldig å jobbe med Jannicke på flere prosjekter i Ko&Co og det har alltid vært gøy og lærerrikt. Jeg gir Jannicke mine varmeste anbefalinger.

Benedicte Larodd, Prosjektleder i Ko&Co

"Hun strekker seg langt for å møte de ønsker som måtte komme og gjør en veldig god jobb utover det man kan forvente"

Jeg fikk høre om Jannicke etter anbefaling gjennom bekjente. Jeg var ute etter en egen nettside for det jeg driver med, og valgte da et samarbeid med Jannicke. Gjennom dette samarbeidet har jeg merket at hun har mye kompetanse på dette området, i tillegg strekker hun seg langt for å møte de ønsker som måtte komme og gjør en veldig god jobb utover det man kan forvente. Er man ute etter egen nettside eller andre digitale tjenester kan Jannicke virkelig anbefales!

Thor Becker, eier Sprek Hverdag

"Til tross for våre sterke føringer og meninger om layout og design, klarte Jannicke å skape en utrolig delikat og informativ hjemmeside som vi er utrolig fornøyd med!"

Vi fikk veldig god hjelp fra Jannicke da vi skulle sette opp en hjemmeside i forbindelse med vårt nyoppstartede firma i 2017. Vi fikk utrolig god hjelp til å sette opp hjemmsiden på en enkel og logisk måte som svarte til våre ønsker, behov og ikke minst målgruppe av kunder. 

Til tross for våre sterke føringer og meninger om layout og design, klarte Jannicke å skape en utrolig delikat og informativ hjemmeside som vi er utrolig fornøyd med! Hennes evne til å skape et visuelt uttrykk av vår profil kunne vi ikke vært mer fornøyd med. Hun bidro også med mye nyttig informasjon og hjelp som vi ikke var klar over at burde være på en hjemmeside.

Tilbakemeldingene på hjemmesiden er akkurat slik vi håpte på; den er tiltalende og skaper interesse og nysgjerrighet. Vi anbefaler Jannicke på det sterkeste!

Nina Bjørland, medeier i B&B Studio AS

"En tydelig og god kommunikasjon på både kostnad, innhold og design har gjort at vi har vært trygge på en godt resultat hele veien. "

Vi er strålende fornøyd med jobben Pixeldust gjorde for oss med å designe og utvikle vår nye nettside.

Både resultatet og prosessen frem til ferdig resultat har vært helt upåklagelig. En tydelig og god kommunikasjon på både kostnad, innhold og design har gjort at vi har vært trygge på en godt resultat hele veien. Anbefaler Pixeldust på det varmeste!

Tina Johannesen, markedsansvarlig og Autorisert regnskapsfører i AS Drammen Data

"Jeg opplever Pixeldust som genuint opptatt av at jeg som kunde skal bli fornøyd og at det de leverer skal være av god kvalitet"

Jeg engasjerte Pixeldust for å redesigne min hjemmeside samt logo til mitt firma Trine Jansen. Da design ikke er mitt fagfelt og heller ikke noe som jeg har komptanse på/interesse av, fikk Pixeldust frie tøyler til design og innhold. Jeg fikk en meget god opplevelse av samarbeidet med firmaet. De kom med gode forslag til løsninger på både design og innhold på min hjemmeside.
Jeg opplever Pixeldust som genuint opptatt av at jeg som kunde skal bli fornøyd og at det de leverer skal være av god kvalitet. Jeg gir de mine beste anbefalinger.

Trine Jansen, eier Trine Jansen (Kvinner med kraft)

"Kreativ og ryddig!"

Thomas Stormo, eier Eiker Trevare AS

"Pixeldust er kreative, forstår raskt ønsker og behov, og tilpasser seg deretter"

Pixeldust har bistått med utarbeidelse av logo, hjemmeside og diverse mindre designoppdrag. Pixeldust er kreative, forstår raskt ønsker og behov og tilpasser seg deretter.

Christian Braathen-Sømme, eier Siv. Ing. Braathen-Sømme AS

"Veldig fornøyd med både resultatet og kommunikasjonen underveis. Anbefaler Pixeldust på det varmeste"

Pia Nilsen, Paul & Pauline

"Jannicke er en meget kreativ og løsningsorientert fagperson"

Vidar Brastad, eier Lierdalen Lysstøperi

Trimmen Fysikalske

Nettsiden:

Pixeldust har bistått med:
Design og utvikling av nye nettsider i WordPress.
– Grafisk design, videreutviklet fargeprofil og utsnitt av bilder
– Bloggside for artikler innen faget
– Kontakt oss side
– Medarbeidere
– Tekster og kommunikasjon
– Grafikk for Video-konferanse

Paul & Pauline

Pixeldust har bistått med:
Design og utvikling av nye nettsider i WordPress.
– Grafisk design, videreutviklet fargeprofil og utsnitt av bilder
– Inspirasjonsblogg med presentasjon dagens inspirasjon, som er enkel å publisere via mobilen.
– Kontakt oss side
– Merkevare-side
– Grafikk «Handlepose»
– Tekster

Trinejansen.no

Trine Jansen, foredragsholder og coach

«Jeg engasjerte Pixeldust for å redesigne min hjemmeside samt logo til mitt firma Trine Jansen. Da design ikke er mitt fagfelt og heller ikke noe som jeg har komptanse på/interesse av, fikk Pixeldust frie tøyler til design og innhold. Jeg fikk en meget god opplevelse av samarbeidet med firmaet. De kom med gode forslag til løsninger på både design og innhold på min hjemmeside. Jeg opplever Pixeldust som genuint opptatt av at jeg som kunde skal bli fornøyd og at det de leverer skal være av god kvalitet. Jeg gir de mine beste anbefalinger.»

Nettsiden:

Pixeldust har bistått med:
Design og utvikling av nye nettsider i WordPress.
– Grafisk design, videreutviklet fargeprofil og utsnitt av bilder
– Redesign av logo
– Kontakt oss side
– Historien bak-side

B & B Studio Interiørarkitekter

Nina Bjørland, medeier og interiørarkitekt

Nettsiden:

Pixeldust har bistått med:
Design og utvikling av nye nettsider i WordPress.
– Grafisk design, videreutviklet fargeprofil og utsnitt av bilder
– Inspirasjonsblogg med presentasjon av prosjekter med artikkelsider.
– Kontakt oss side
– Om oss-side
– Instagram-feed

AS Drammen Data

Tina Johannesen

Nettsiden:

Pixeldust har bistått med:
Design og utvikling av nye nettsider i WordPress.
– Migrering av innhold fra gammel wordpress-side til ny side for å ta vare på posisjon i Google.
– Grafisk design, videreutviklet fargeprofil og utsnitt av bilder
– Regnskapsblogg med artikler for å hjelpe kundene og fortelle om hva som skjer i firmaet.
– Kontakt oss side
– Medarbeider-side
– Om oss-side
– Snarveier-pop-up

Eiker Trevare

Nettsiden:

Pixeldust har bistått med:
Design og utvikling av helt nye nettsider i WordPress.
– Grafisk design, videreutviklet av profil mtp farger, ikoner og bilder
– Blogg med artikkelside (siste nytt)
– Kontakt oss side
– Tjenester

Nina Laugerud

Nettsiden:

Pixeldust har bistått med:
Design og utvikling av nye nettsider i WordPress.
– Grafisk design basert på fargeprofil i logo
– Blogg 
– Kontakt oss side
– Referanse-side
— Sider om hva Nina driver med
– Chat i messenger