fbpx

Besøk nettside: www.bandbstudio.no

B&B Studio AS

Vi fikk veldig god hjelp fra Jannicke da vi skulle sette opp en hjemmeside i forbindelse med vårt nyoppstartede firma i 2017. Vi fikk utrolig god hjelp til å sette opp hjemmsiden på en enkel og logisk måte som svarte til våre ønsker, behov og ikke minst målgruppe av kunder. 

Til tross for våre sterke føringer og meninger om layout og design, klarte Jannicke å skape en utrolig delikat og informativ hjemmeside som vi er utrolig fornøyd med! Hennes evne til å skape et visuelt uttrykk av vår profil kunne vi ikke vært mer fornøyd med. Hun bidro også med mye nyttig informasjon og hjelp som vi ikke var klar over at burde være på en hjemmeside. Tilbakemeldingene på hjemmesiden er akkurat slik vi håpte på; den er tiltalende og skaper interesse og nysgjerrighet. Vi anbefaler Jannicke på det sterkeste!

Nina Bjørland, interiørarkitekt og medeier av B&B Studio

Besøk nettside: www.drammendata.no

AS Drammen Data

Vi er strålende fornøyd med jobben Pixeldust gjorde for oss med å designe og utvikle vår nye nettside.

Både resultatet og prosessen frem til ferdig resultat har vært helt upåklagelig. En tydelig og god kommunikasjon på både kostnad, innhold og design har gjort at vi har vært trygge på en godt resultat hele veien. Anbefaler Pixeldust på det varmeste!

Tine Johannesen, AS Drammen Data

Erfaring med disse merkevarene i tidsrommet 2000 - 2019 (inhouse og i byrå)

Trenger du bittelitt tryllestøv?

Send en e-post til post@pixeldust.no
eller ring (+47) 984 63939

Her finner du oss!