Dette sier kundene

Ønsker du å være en stor kunde hos et lite byrå?

Pixeldust er et lite webbyrå som tilbyr tjenester innen design, digital markedsføring og utvikling av nettsteder. Drivkraften bak er å hjelpe andre med å realisere det de drømmer om.

Pixeldust er et helt uavhengig byrå, som skal utføre godt arbeid og foreslå løsninger etter et enkelt prinsipp: "til kundens beste".

Hos oss vil du oppleve ærlighet, kreativitet og engasjement.

20 års erfaring.

"Wallmans Oslo er veldig fornøyd med den jobben Pixeldust gjør for oss, og derfor har vi innledet et lengre samarbeid."

Cecilie Trøan, Daglig leder, Wallmans Salonger AS

"Jannicke har bistått Zoom Grafisk med nettside, markedsføring, rådgivning og innhold. Et virkelig godt samarbeid."

Stikkord: Kvalitet og profesjonalisme

Daniel Hauksson, rådigver, Zoom Grafisk

"I prosessen har vi opplevd Jannicke som svært profesjonell både mht kartlegging av våre behov og evnen til å sette seg inn i vår bransje."

Etter anbefalinger fra en samarbeidspartner (som også er kunde av Pixeldust) valgte vi å gå dialog med Jannicke for utvikling av våre nye hjemmesider. Tilbudet var strukturert og oversiktlig, og den innledende samtalen gav fort trygghet om at Pixeldust var den riktige samarbeidspartneren for oss.

I prosessen har vi opplevd Jannicke som svært profesjonell både mht kartlegging av våre behov og evnen til å sette seg inn i vår bransje. Hun har vist til høy grad av tilgjengelighet, service og fleksibilitet. Hun har også vært flink til å utfordre oss mht innholdsproduksjon og grad av kundefokus. Vi er meget godt fornøyd med våre hjemmesider og vil anbefale Pixeldust AS og Jannicke for dere som vurderer en solid samarbeidspartner på utvikling av hjemmesider. 

Bjørn-Eirik Buschmann, Daglig leder/Partner, Karrierepartner AS

"Vi har hatt et tett og godt samarbeid og anbefaler Jannicke på det varmeste til andre næringsaktører"

Strømsøboat takker Pixeldust og Jannicke Bakke-Olsen for glimrende arbeid med logo, visuell profil og websider. Vi har hatt et tett og godt samarbeid og anbefaler Jannicke på det varmeste til andre næringsaktører.

Ståle Sørensen, gründer, Strømsøboat

"Tusen takk til deg som har siden, og vært så tålmodig med meg som ikke helt ante hva jeg ville ha. Dette KAN du!!"

Pixeldust ved Jannicke er en svært dyktig webdesigner som er enkel å samarbeide med, svært vennlig og ikke minst veldig kreativ. Jeg gir Pixeldust mine varmeste anbefalinger.

Dan R. Hagen, daglig leder, The Voice of Norway

"Hun er positiv, kreativ og løsningsorientert og har et eget øye for hva som vil treffe i markedet. "

Jannicke opplever jeg som utrolig dyktig og hardt arbeidende. Hun leverer alltid god kvalitet og innenfor tidsfristene som er satt. Hun er positiv, kreativ og løsningsorientert og har et eget øye for hva som vil treffe i markedet. Hun vet hva som skal til for at søkemotorer finner din nettside.

Jeg har hatt gleden av å arbeide sammen med henne det siste året og er kjempefornøyd. Hun lager nyhetsbrev, styrer Facebook-siden, utarbeider årshjul og holder orden på nettsidene. Hun har alltid gode råd og ser nye muligheter for forbedringer. Anbefales på det varmeste.

Lisbeth Torkildsen, prosjektleder/veileder, Etablererveiledningen i Drammensregionen

"Dyktig, idérik og løsningsorientert digital designer"

Jannicke er en dyktig, idérik og løsningsorientert digital designer. Hun evner å se de store linjene, som hun elegant forenkler og tilrettelegger i det formatet man har behov for. Meget god teknisk forståelse – og en racer til å gjøre research – og ikke minst å sette seg inn i, eller hente inn bakgrunnsinfo om det hun eventuelt skulle mangle.

Kreative workshops og brainstorming med denne flinke dama er en fryd – og ender som regel alltid med flere nye veier til målet. En spennende samarbeidspartner som garantert flytter prosjektet ditt et steg videre! Jeg har hatt gleden av flere kreative design-samarbeid med Jannicke i Kid Interiør sitt inhousebyrå gjennom to spennende og travle år.

Vibeke Sundbye, Senior Grafisk Designer i Kid Interiør

"Hun er meget profesjonell og forstår raskt hva du som kunde ønsker og er flink til å speile ditt uttrykk. Hun er oppdatert på trender og er en IT-guru!"

Jeg kontaktet Jannicke etter ett Gründerseminar vi begge hadde vært på. Jeg fikk sansen for henne som person og ønsket at hun skulle hjelpe meg å lage nettsiden til min nyopprettede firma. Jannicke leverer det hun har avtalt til tid. Hun har god informasjonsflyt i hele prosessen og gir deg god oppdatering underveis. Hun er meget profesjonell og forstår raskt hva du som kunde ønsker og er flink til å speile ditt uttrykk. Hun er oppdatert på trender og er en IT-guru! Hun er ydmyk samtidig som hun guider deg til hva hun mener vil fungere best. Jeg kan gi Jannicke de varmeste anbefalinger!

Nina Laugerud, Ninalaugerud.no

"Dyktig og formsterk interaksjonsdesigner og en idérik digital kreatør"

Jannicke er en dyktig og formsterk interaksjonsdesigner og en idérik digital kreatør. Hun er en hardtarbeidende, proaktiv og engasjert medarbeider som bryr seg om sine kolleger, og som alltid har noe å bidra med i arbeidsmiljøet rundt seg.

Det har vært en glede å jobbe med Jannicke på flere prosjekter i Ko&Co, og jeg er overbevist om at hun med sine kunnskaper, sitt glødende engasjement og smittende latter vil være en positiv bidragsyter i alle fremtidige posisjoner og arbeidsmiljøer!

Christian Bjørndalen, Art Director i Ko&Co

"Hun leverer alltid god kvalitet, og er en glede å samarbeide med."

I Ko&Co har jeg samarbeidet med Jannicke i flere prosjekter innen både reklamekonsepter, og design av nettsider. Som designer er Jannicke allsidig og tilpasningsdyktig. Både jobbe i mindre prosjekter til neste dag og inn i større og mer langsiktige prosjekter viser hun alltid ydmykhet og glede ved å starte opp nye oppgaver. Jannicke er også en veldig engasjert medarbeider, og er alltid aktiv med ideer for nye prosjekter og nye kunder. Dette innebærer at hun også har vært med i mye av newbiz arbeidet i Ko&Co. Hun leverer alltid god kvalitet, og er en glede å samarbeide med. Jeg kan gi Jannicke mine sterkeste anbefalinger.

Tomas Torgersen, medeier Ko&Co

"Hun har en meget god ordenssans, og er sterkt engasjert i at alle prosjekter skal gjennomføres innenfor avtalte rammer."

Jannicke er en hyggelig og engasjert medarbeider som er levende opptatt av sitt fag og miljøet rundt seg. Hun har en meget god ordenssans, og er sterkt engasjert i at alle prosjekter skal gjennomføres innenfor avtalte rammer. Jeg har vært så heldig å jobbe med Jannicke på flere prosjekter i Ko&Co og det har alltid vært gøy og lærerrikt. Jeg gir Jannicke mine varmeste anbefalinger.

Benedicte Larodd, Prosjektleder i Ko&Co

"Hun strekker seg langt for å møte de ønsker som måtte komme og gjør en veldig god jobb utover det man kan forvente"

Jeg fikk høre om Jannicke etter anbefaling gjennom bekjente. Jeg var ute etter en egen nettside for det jeg driver med, og valgte da et samarbeid med Jannicke. Gjennom dette samarbeidet har jeg merket at hun har mye kompetanse på dette området, i tillegg strekker hun seg langt for å møte de ønsker som måtte komme og gjør en veldig god jobb utover det man kan forvente. Er man ute etter egen nettside eller andre digitale tjenester kan Jannicke virkelig anbefales!

Thor Becker, eier Sprek Hverdag

"Til tross for våre sterke føringer og meninger om layout og design, klarte Jannicke å skape en utrolig delikat og informativ hjemmeside som vi er utrolig fornøyd med!"

Vi fikk veldig god hjelp fra Jannicke da vi skulle sette opp en hjemmeside i forbindelse med vårt nyoppstartede firma i 2017. Vi fikk utrolig god hjelp til å sette opp hjemmsiden på en enkel og logisk måte som svarte til våre ønsker, behov og ikke minst målgruppe av kunder. 

Til tross for våre sterke føringer og meninger om layout og design, klarte Jannicke å skape en utrolig delikat og informativ hjemmeside som vi er utrolig fornøyd med! Hennes evne til å skape et visuelt uttrykk av vår profil kunne vi ikke vært mer fornøyd med. Hun bidro også med mye nyttig informasjon og hjelp som vi ikke var klar over at burde være på en hjemmeside.

Tilbakemeldingene på hjemmesiden er akkurat slik vi håpte på; den er tiltalende og skaper interesse og nysgjerrighet. Vi anbefaler Jannicke på det sterkeste!

Nina Bjørland, medeier i B&B Studio AS

"En tydelig og god kommunikasjon på både kostnad, innhold og design har gjort at vi har vært trygge på en godt resultat hele veien. "

Vi er strålende fornøyd med jobben Pixeldust gjorde for oss med å designe og utvikle vår nye nettside.

Både resultatet og prosessen frem til ferdig resultat har vært helt upåklagelig. En tydelig og god kommunikasjon på både kostnad, innhold og design har gjort at vi har vært trygge på en godt resultat hele veien. Anbefaler Pixeldust på det varmeste!

Tina Johannesen, markedsansvarlig og Autorisert regnskapsfører i AS Drammen Data

"Jeg opplever Pixeldust som genuint opptatt av at jeg som kunde skal bli fornøyd og at det de leverer skal være av god kvalitet"

Jeg engasjerte Pixeldust for å redesigne min hjemmeside samt logo til mitt firma Trine Jansen. Da design ikke er mitt fagfelt og heller ikke noe som jeg har komptanse på/interesse av, fikk Pixeldust frie tøyler til design og innhold. Jeg fikk en meget god opplevelse av samarbeidet med firmaet. De kom med gode forslag til løsninger på både design og innhold på min hjemmeside.
Jeg opplever Pixeldust som genuint opptatt av at jeg som kunde skal bli fornøyd og at det de leverer skal være av god kvalitet. Jeg gir de mine beste anbefalinger.

Trine Jansen, eier Trine Jansen (Kvinner med kraft)

"Seriøs, kunnskapsrik og innovativ!"

Vi er meget fornøyde med jobben Pixeldust gjorde for oss i forbindelse med ny nettside og andre grafiske løsninger. Vi kan på det varmeste anbefale Pixeldust! Seriøs, kunnskapsrik og innovativ!

David Aronsen, Trimmen Fysikalske

"Pixeldust er kreative, forstår raskt ønsker og behov, og tilpasser seg deretter"

Pixeldust har bistått med utarbeidelse av logo, hjemmeside og diverse mindre designoppdrag. Pixeldust er kreative, forstår raskt ønsker og behov og tilpasser seg deretter.

Christian Braathen-Sømme, eier Siv. Ing. Braathen-Sømme AS

"Kreativ og ryddig!"

Thomas Stormo, eier Eiker Trevare AS

"Veldig fornøyd med både resultatet og kommunikasjonen underveis. Anbefaler Pixeldust på det varmeste"

Pia Nilsen, Paul & Pauline

"Jannicke er en meget kreativ og løsningsorientert fagperson"

Vidar Brastad, eier Lierdalen Lysstøperi

"De gir god og rask kundeservice og jobber dedikert."

Vi har fått god hjelp til e-post markedsføring av Pixeldust og opplever dem som dyktige og løsningsorienterte. De gir god og rask kundeservice og jobber dedikert. Vi har innrykk av at de ønsker og finne den beste løsningen for kunden, ikke nødvendigvis det som er mest lønnsomt for dem.

Eline Tveten, Norfax AS