Hva sier kundene?

Pixeldust AS er et lite og helt uavhengig byrå, som skal tilby tjenester etter det enkle prinsippet: til kundens beste. 

"I can't recommend Jannicke strongly enough"

I can’t recommend Jannicke strongly enough. She is a versatile and skilled designer who creates high quality graphics and websites for Piql and Arctic World Archive (AWA). Often provided with challenging tasks and short deadlines, Jannicke always keeps a positive attitude and delivers above expectations. Her professionalism, fun attitude and creative experience is highly valued by everyone she works with.

Patricia Alfheim, Communication Manager, 
Piql AS

"Hun er positiv, kreativ og løsningsorientert og har et eget øye for hva som vil treffe i markedet. "

Jannicke opplever jeg som utrolig dyktig og hardt arbeidende. Hun leverer alltid god kvalitet, gir gode råd og ser muligheter for forbedringer. Hun er positiv, kreativ og løsningsorientert og har et eget øye for hva som vil treffe i markedet. Hun vet hva som skal til for at søkemotorer finner din nettside.

Jeg har hatt gleden av å arbeide sammen med henne de siste årene og er kjempefornøyd. Hun har vært med på å gi oss ny profil, nettside og navn til veiledningstjenesten. Fra fortiden inn i fremtiden –  fra Etablererveiledningen i Drammensregionen til Gründerboost.  

Hun styrer Facebook-siden, LinkedIn siden, lager nyhetsbrev, utarbeider årshjul og holder orden på nettsiden. Hun har alltid gode råd og ser nye muligheter for forbedringer. Anbefales på det varmeste.

Lisbeth Torkildsen, prosjektleder/veileder, Gründerboost

"Til tross for våre sterke føringer og meninger om layout og design, klarte Jannicke å skape en utrolig delikat og informativ hjemmeside som vi er utrolig fornøyd med!"

Vi fikk veldig god hjelp fra Jannicke da vi skulle sette opp en hjemmeside i forbindelse med vårt nyoppstartede firma i 2017. Vi fikk utrolig god hjelp til å sette opp hjemmsiden på en enkel og logisk måte som svarte til våre ønsker, behov og ikke minst målgruppe av kunder. 

Til tross for våre sterke føringer og meninger om layout og design, klarte Jannicke å skape en utrolig delikat og informativ hjemmeside som vi er utrolig fornøyd med! Hennes evne til å skape et visuelt uttrykk av vår profil kunne vi ikke vært mer fornøyd med. Hun bidro også med mye nyttig informasjon og hjelp som vi ikke var klar over at burde være på en hjemmeside.

Tilbakemeldingene på hjemmesiden er akkurat slik vi håpte på; den er tiltalende og skaper interesse og nysgjerrighet. Vi anbefaler Jannicke på det sterkeste!

Nina Bjørland, medeier i B&B Studio AS

"Hun har bidratt sterkt i et krevende prosjekt med sin positive holdning samt blide og hyggelige personlighet."

Jannicke Bakke-Olsen har vært innleid hos Bilia Norge AS for å bidra i vårt prosjekt med ny nettside. Dette har vært et samarbeidsprosjekt med Bilia i Sverige. Hun har satt opp norske sider og bidratt med hjelp og støtte til webredaktører i Norge og samarbeidet med involverte i Sverige. Hun har bidratt sterkt i et krevende prosjekt med sin positive holdning samt blide og hyggelige personlighet. Vi kan anbefale Jannicke på det varmeste.

Cathrine Molin Wang, markedsføringssjef, Bilia Personbil AS

Stort tack för ett fantastiskt arbete med Karossen. Jag vet hur ni har slitit men det har det varit värt. Vilket fantastiskt resultat! Imponerande! Grymt bra jobbat!

Anders Rydheimer, Director Communication, Digital & Business Development, Bilia AB

"Wallmans Oslo er veldig fornøyd med den jobben Pixeldust gjør for oss, og derfor har vi innledet et lengre samarbeid."

Cecilie Trøan, Daglig leder, Wallmans Salonger AS

«Jannicke leverer design og markedsføringstjenester til Wallmans. Hun lever alltid god kvalitet og er en glede å samarbeide med. Og ikke minst setter hele gjengen på Wallmans pris på hennes positive holdning og fine personlighet» – Wallmans Oslo

"Jannicke har bistått Zoom Grafisk med nettside, markedsføring, rådgivning og innhold. Et virkelig godt samarbeid."

Stikkord: Kvalitet og profesjonalisme

Daniel Hauksson, rådigver, Zoom Grafisk

"Jeg er fenomenalt fornøyd med Pixeldust og hvor langt de strekker seg for å imøtekomme kunden sin 😊 Har BARE gode anbefalinger å komme med her asså 😎✌️ ."

Ronny Bank,
Kunstner

«Årringer – ringvirkninger» framstår som et nyskapende kommunevåpen, som jeg tror kan bety noe for innbyggerne i hele Nye Drammen.

Juryens begrunnelse for valg av ditt forslag til nytt kommunevåpen, slik det var formulert til behandlingen i fellesnemnda. I tillegg har jeg tatt inn noen av uttalelsene fra medlemmer i arbeidsgruppen og juryen. 

Juryen og arbeidsgruppens begrunnelse:

«Trevirke og tømmer som grunnlag for veksten i Nye Drammen. Årringene ivaretar historien og symboliserer ekspansjon og ny vekst. Samtidig kan ringene forstås som ringer i vann, ut fra et sentrum, som viser til kraft og dynamikk, hvor ringene søker ut i verden.

Forslaget «Årringer – ringvirkninger» skiller seg ut som det forslaget som etter juryens og arbeidsgruppens vurderinger fyller intensjonene og kravene i konkurransegrunnlaget best.»

Under behandlingen ga juryen og arbeidsgruppa uttrykk for individuelle vurderinger av forslaget, sammenfattet slik:

Forslaget har vokst gjennom prosessen. Jeg har hengt det opp på veggen hjemme, og det blir stadig bedre og tydeligere i sin symbolikk.

Forslaget egner seg i alle formater, store og små.

«Årringer – ringvirkninger» framstår som et nyskapende kommunevåpen, som jeg tror kan bety noe for innbyggerne i hele Nye Drammen.

Dette står vi for, jeg mener vi gjør et riktig og godt valg.

Forslaget er moderne, og vil skille seg ut fra andre kommunevåpen.

Tor Kr. Eriksen, Rådgiver
Nye Drammen

"Det er bare å bøye seg i støvet for all den frivillige innsatsen spesielt du, dere og så mange har gjort de siste ukene for å få frem tallenes tale og bidra til bevisstgjøring rundt hvor vi står i 2022."

Balansen er ikke god nok ennå, spesielt ikke i maktposisjonene i næringslivet, derfor må vi bry oss og løfte frem fakta. Det har vært en sann fryd å se dette engasjementet, og at det bidrar til at enkelte tar andre valg, at tallene kommer frem, blir et diskusjonstema – det er jeg overbevist om.

Anita Krohn Traaseth

"Hun leverer alltid god kvalitet, og er en glede å samarbeide med."

I Ko&Co har jeg samarbeidet med Jannicke i flere prosjekter innen både reklamekonsepter, og design av nettsider. Som designer er Jannicke allsidig og tilpasningsdyktig. Både jobbe i mindre prosjekter til neste dag og inn i større og mer langsiktige prosjekter viser hun alltid ydmykhet og glede ved å starte opp nye oppgaver. Jannicke er også en veldig engasjert medarbeider, og er alltid aktiv med ideer for nye prosjekter og nye kunder. Dette innebærer at hun også har vært med i mye av newbiz arbeidet i Ko&Co. Hun leverer alltid god kvalitet, og er en glede å samarbeide med. Jeg kan gi Jannicke mine sterkeste anbefalinger.

Tomas Torgersen, medeier Ko&Co

"I prosessen har vi opplevd Jannicke som svært profesjonell både mht kartlegging av våre behov og evnen til å sette seg inn i vår bransje."

Etter anbefalinger fra en samarbeidspartner (som også er kunde av Pixeldust) valgte vi å gå dialog med Jannicke for utvikling av våre nye hjemmesider. Tilbudet var strukturert og oversiktlig, og den innledende samtalen gav fort trygghet om at Pixeldust var den riktige samarbeidspartneren for oss.

I prosessen har vi opplevd Jannicke som svært profesjonell både mht kartlegging av våre behov og evnen til å sette seg inn i vår bransje. Hun har vist til høy grad av tilgjengelighet, service og fleksibilitet. Hun har også vært flink til å utfordre oss mht innholdsproduksjon og grad av kundefokus. Vi er meget godt fornøyd med våre hjemmesider og vil anbefale Pixeldust AS og Jannicke for dere som vurderer en solid samarbeidspartner på utvikling av hjemmesider. 

Bjørn-Eirik Buschmann, Daglig leder/Partner, Karrierepartner AS

"Vi har hatt et tett og godt samarbeid og anbefaler Jannicke på det varmeste til andre næringsaktører"

Strømsøboat takker Pixeldust og Jannicke Bakke-Olsen for glimrende arbeid med logo, visuell profil og websider. Vi har hatt et tett og godt samarbeid og anbefaler Jannicke på det varmeste til andre næringsaktører.

Ståle Sørensen, gründer, Strømsøboat

"Dyktig, idérik og løsningsorientert digital designer"

Jannicke er en dyktig, idérik og løsningsorientert digital designer. Hun evner å se de store linjene, som hun elegant forenkler og tilrettelegger i det formatet man har behov for. Meget god teknisk forståelse – og en racer til å gjøre research – og ikke minst å sette seg inn i, eller hente inn bakgrunnsinfo om det hun eventuelt skulle mangle.

Kreative workshops og brainstorming med denne flinke dama er en fryd – og ender som regel alltid med flere nye veier til målet. En spennende samarbeidspartner som garantert flytter prosjektet ditt et steg videre! Jeg har hatt gleden av flere kreative design-samarbeid med Jannicke i Kid Interiør sitt inhousebyrå gjennom to spennende og travle år.

Vibeke Sundbye, Senior Grafisk Designer i Kid Interiør

"En tydelig og god kommunikasjon på både kostnad, innhold og design har gjort at vi har vært trygge på en godt resultat hele veien. "

Vi er strålende fornøyd med jobben Pixeldust gjorde for oss med å designe og utvikle vår nye nettside.

Både resultatet og prosessen frem til ferdig resultat har vært helt upåklagelig. En tydelig og god kommunikasjon på både kostnad, innhold og design har gjort at vi har vært trygge på en godt resultat hele veien. Anbefaler Pixeldust på det varmeste!

Tina Johannesen, markedsansvarlig og Autorisert regnskapsfører i AS Drammen Data

"Dyktig og formsterk interaksjonsdesigner og en idérik digital kreatør"

Jannicke er en dyktig og formsterk interaksjonsdesigner og en idérik digital kreatør. Hun er en hardtarbeidende, proaktiv og engasjert medarbeider som bryr seg om sine kolleger, og som alltid har noe å bidra med i arbeidsmiljøet rundt seg.

Det har vært en glede å jobbe med Jannicke på flere prosjekter i Ko&Co, og jeg er overbevist om at hun med sine kunnskaper, sitt glødende engasjement og smittende latter vil være en positiv bidragsyter i alle fremtidige posisjoner og arbeidsmiljøer!

Christian Bjørndalen, Art Director i Ko&Co

"Tusen takk til deg som har siden, og vært så tålmodig med meg som ikke helt ante hva jeg ville ha. Dette KAN du!!"

Pixeldust ved Jannicke er en svært dyktig webdesigner som er enkel å samarbeide med, svært vennlig og ikke minst veldig kreativ. Jeg gir Pixeldust mine varmeste anbefalinger.

Dan R. Hagen, daglig leder, The Voice of Norway

"Hun har en meget god ordenssans, og er sterkt engasjert i at alle prosjekter skal gjennomføres innenfor avtalte rammer."

Jannicke er en hyggelig og engasjert medarbeider som er levende opptatt av sitt fag og miljøet rundt seg. Hun har en meget god ordenssans, og er sterkt engasjert i at alle prosjekter skal gjennomføres innenfor avtalte rammer. Jeg har vært så heldig å jobbe med Jannicke på flere prosjekter i Ko&Co og det har alltid vært gøy og lærerrikt. Jeg gir Jannicke mine varmeste anbefalinger.

Benedicte Larodd, Prosjektleder i Ko&Co

"Hun er meget profesjonell og forstår raskt hva du som kunde ønsker og er flink til å speile ditt uttrykk. Hun er oppdatert på trender og er en IT-guru!"

Jeg kontaktet Jannicke etter ett Gründerseminar vi begge hadde vært på. Jeg fikk sansen for henne som person og ønsket at hun skulle hjelpe meg å lage nettsiden til min nyopprettede firma. Jannicke leverer det hun har avtalt til tid. Hun har god informasjonsflyt i hele prosessen og gir deg god oppdatering underveis. Hun er meget profesjonell og forstår raskt hva du som kunde ønsker og er flink til å speile ditt uttrykk. Hun er oppdatert på trender og er en IT-guru! Hun er ydmyk samtidig som hun guider deg til hva hun mener vil fungere best. Jeg kan gi Jannicke de varmeste anbefalinger!

Nina Laugerud, Ninalaugerud.no

"Jeg opplever Pixeldust som genuint opptatt av at jeg som kunde skal bli fornøyd og at det de leverer skal være av god kvalitet"

Jeg engasjerte Pixeldust for å redesigne min hjemmeside samt logo til mitt firma Trine Jansen. Da design ikke er mitt fagfelt og heller ikke noe som jeg har komptanse på/interesse av, fikk Pixeldust frie tøyler til design og innhold. Jeg fikk en meget god opplevelse av samarbeidet med firmaet. De kom med gode forslag til løsninger på både design og innhold på min hjemmeside.
Jeg opplever Pixeldust som genuint opptatt av at jeg som kunde skal bli fornøyd og at det de leverer skal være av god kvalitet. Jeg gir de mine beste anbefalinger.

Trine Jansen, eier Trine Jansen (Kvinner med kraft)

"Hun strekker seg langt for å møte de ønsker som måtte komme og gjør en veldig god jobb utover det man kan forvente"

Jeg fikk høre om Jannicke etter anbefaling gjennom bekjente. Jeg var ute etter en egen nettside for det jeg driver med, og valgte da et samarbeid med Jannicke. Gjennom dette samarbeidet har jeg merket at hun har mye kompetanse på dette området, i tillegg strekker hun seg langt for å møte de ønsker som måtte komme og gjør en veldig god jobb utover det man kan forvente. Er man ute etter egen nettside eller andre digitale tjenester kan Jannicke virkelig anbefales!

Thor Becker, eier Sprek Hverdag

"Pixeldust er kreative, forstår raskt ønsker og behov, og tilpasser seg deretter"

Pixeldust har bistått med utarbeidelse av logo, hjemmeside og diverse mindre designoppdrag. Pixeldust er kreative, forstår raskt ønsker og behov og tilpasser seg deretter.

Christian Braathen-Sømme, eier Siv. Ing. Braathen-Sømme AS

"Seriøs, kunnskapsrik og innovativ!"

Vi er meget fornøyde med jobben Pixeldust gjorde for oss i forbindelse med ny nettside og andre grafiske løsninger. Vi kan på det varmeste anbefale Pixeldust! Seriøs, kunnskapsrik og innovativ!

David Aronsen, Trimmen Fysikalske

"Jannicke er en meget kreativ og løsningsorientert fagperson"

Vidar Brastad, eier Lierdalen Lysstøperi

"Kreativ og ryddig!"

Thomas Stormo, eier Eiker Trevare AS

"Veldig fornøyd med både resultatet og kommunikasjonen underveis. Anbefaler Pixeldust på det varmeste"

Pia Nilsen, Paul & Pauline

"De gir god og rask kundeservice og jobber dedikert."

Vi har fått god hjelp til e-post markedsføring av Pixeldust og opplever dem som dyktige og løsningsorienterte. De gir god og rask kundeservice og jobber dedikert. Vi har innrykk av at de ønsker og finne den beste løsningen for kunden, ikke nødvendigvis det som er mest lønnsomt for dem.

Eline Tveten, Norfax AS