Oppdatert venteliste

Jeg er ydmyk og takknemlig for at så mange finner frem til meg.

Og ikke minst er jeg veldig stolt over og glad for de fine kundene jeg har – som ønsker videre samarbeid!

Jeg vil at de som er kunder hos meg skal få være en stor kunde i et lite byrå. Det betyr at jeg må ha tid til å kunne dykke ned i mine kunders virkelige utfordringer og drømmer, og hjelpe dem på et individuelt plan. Fordi alle firmaer er unike og det er ikke noe «one size fits all». For å få til dette kan jeg derfor ikke ha for mange kunder.

 

Har du tid til å stå på ventelisten?

Jeg er fortsatt interessert i nye oppdrag og nye kunder! Jeg synes det er spennende å lage nye ting og bli kjente med nye firmaer og mennesker. Det vil ikke være slik at de kundene jeg jobber med nå, skal engasjere meg for alltid. Send meg en e-post og fortell om prosjektet og hva du ønsker jeg skal hjelpe deg med, hvilke ambisjoner du har for firmaet og så videre. På den måten kan vi se på omfanget av prosjektet, tidsperspektiv etc. slik at jeg kan få sett når det er realistisk å få til å jobbe sammen og levere.

Send en e-post til post@pixeldust.no

Nå bookes tid fra mars/april.  

 

Hvem er Pixeldust?

Pixeldust er et lite webbyrå som tilbyr tjenester innen design, digital markedsføring og utvikling av nettsteder. 90% av det jeg leverer gjøres av meg alene, og så leier jeg inn spesialister på ting jeg selv ikke kan. Drivkraften bak er å hjelpe andre med å realisere det de drømmer om. Pixeldust er et helt uavhengig byrå, som skal utføre godt arbeid og foreslå løsninger etter et enkelt prinsipp: «til kundens beste». Hos oss vil du oppleve ærlighet, kreativitet og engasjement.

 

Hvem er Pixeldust for?

Pixeldust er for de firmaene som trenger en «inhouse»-person for en periode. En som er på firmaets side. Jeg kan gjerne jobbe sammen med andre byråer eller andre ansatte i organisasjonen, dersom det er ønskelig. Eller jeg kan komme og utføre en konkret og avgrenset oppgave, som f.eks. å lage en ny nettside, en landingsside eller en ny logo.

Jeg har med andre ord korte oppdrag for noen kunder og langsiktige samarbeid med andre kunder. Hos disse jobber jeg f.eks. som «potet«, «content manager» eller «markedssjef for hire» med mange forskjellige oppgaver innen markedsføring, design og utvikling.

 

Har du spørsmål eller kommentarer til dette temaet? 

Ta gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram eller Facebook: