Sjekk denne perleraden!

Dette er noen av kundene jeg har jobbet med fra oppstart av Pixeldust august 2019 til desember 2020.

For noen av kundene har jeg levert avgrensede prosjekter, som en nettside. For andre fungerer jeg som en «markedssjef for hire» eller en innholdsansvarlig, der jeg tar ansvar for all markedsføring på timesbasis per måned. Oppgavene kan spenne fra design av grafikk og utvikling av kampanjer, via å utvikle og designe nettside eller rydde opp og oppdatere kundens digitale kanaler med alt fra nettside, til sosiale medier og nyhetsbrev.

Noen av kundene mine har det tøft i disse Korona-tider og der er oppdraget å fokusere på tiltak som bidrar til å holde disse firmaene «flytende». Andre av kundene mine er spesielt aktuelle nå eller har funnet en nisje som det er marked for nå – og trenger en annen type bistand. I alle tilfellene gjelder det å ivareta identiteten til virksomheten, samtidig som man fokusere på å bli synlig og få salg.

 

Hvem er Pixeldust

Pixeldust er et lite webbyrå som tilbyr tjenester innen design, digital markedsføring og utvikling av nettsteder. Drivkraften bak er å hjelpe andre med å realisere det de drømmer om. Pixeldust er et helt uavhengig byrå, som skal utføre godt arbeid og foreslå løsninger etter et enkelt prinsipp: «til kundens beste». Hos oss vil du oppleve ærlighet, kreativitet og engasjement. – Og det er faktisk dette Pixeldust opplever hos sine kunder også!

 

Hvem er Pixeldust for?

Pixeldust er for de firmaene som trenger en «inhouse»-person for en periode. En som er på firmaets side. Jeg kan gjerne jobbe sammen med andre byråer eller andre ansatte i organisasjonen, dersom det er ønskelig. Eller jeg kan komme og utføre en konkret og avgrenset oppgave, som f.eks. å lage en ny nettside, en landingsside eller en ny logo.

Jeg har med andre ord korte oppdrag for noen kunder og langsiktige samarbeid med andre kunder. Hos disse jobber jeg f.eks. som «potet«, «content manager» eller «markedssjef for hire» med mange forskjellige oppgaver innen markedsføring, design og utvikling.

 

Har du et prosjekt du ønsker å få realisert i 2021?

Send en mail til post@pixeldust.no eller ring 98 46 39 39 for en prat.

 

Referanser

Sjekk portfolio med et knippe leverte prosjekter

 

 

 

 

Har du spørsmål eller kommentarer til dette temaet? 

Ta gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram eller Facebook: