På grunn av stor pågang har jeg blitt nødt til å opprette en venteliste!

Jeg er ydmyk og takknemlig for at så mange nå finner frem til meg.

Og ikke minst er jeg veldig stolt over og glad for de fine kundene jeg har! Disse kundene skal jeg passe på at jeg har tid til å følge opp slik de ønsker og forventer – og slik jeg vil – og derfor må venteliste opprettes.

 

Nei, no, nee, la’, nej, nahin, nie, net, non…

Jeg liker jo ikke å si nei, så jeg vil heller si: «ja, senere!» En vakker dag, nå i oktober, gikk det opp for meg: «jeg trenger jo ikke si nei, dersom jeg kan sette henvendelsene i et slags køsystem». Noen potensielle kunder vil jeg selvsagt miste på det. Og noen spennende muligheter vil gli forbi. Men det vil også føles bra og riktig for meg.

Og det er rett og slett fordi JEG VIL at de som er kunder hos meg skal få være en stor kunde i et lite byrå. Det betyr at jeg må ha tid til å kunne dykke ned i mine kunders virkelige utfordringer og drømmer – levere skikkelig – og hjelpe dem på et individuelt plan. Fordi alle firmaer er unike og det er ikke noe «one size fits all». For å få til dette kan jeg derfor ikke ha for mange kunder. Jeg må derfor si «ja, senere!».

 

Har du tid til å stå på ventelisten?

Jeg er fortsatt interessert i nye oppdrag og nye kunder! Jeg synes det er spennende å lage nye ting og bli kjente med nye firmaer og mennesker. Det vil ikke være slik at de kundene jeg jobber med nå, skal engasjere meg for alltid. Og ca 50% av tiden jeg har bundet opp er til kortvarige prosjekter, så jeg vil få tid til nye ting etterhvert. Send meg en e-post og fortell om prosjektet og hva du ønsker jeg skal hjelpe deg med, hvilke ambisjoner du har for firmaet og så videre. På den måten kan vi se på omfanget av prosjektet, tidsperspektiv etc. slik at jeg kan få sett når det er realistisk å få til å jobbe sammen og levere.

Send en e-post til post@pixeldust.no
Akkurat nå har jeg booket opp all tid frem til januar 2021.


Hvem er Pixeldust

Pixeldust er et lite webbyrå som tilbyr tjenester innen design, digital markedsføring og utvikling av nettsteder. Drivkraften bak er å hjelpe andre med å realisere det de drømmer om. Pixeldust er et helt uavhengig byrå, som skal utføre godt arbeid og foreslå løsninger etter et enkelt prinsipp: «til kundens beste». Hos oss vil du oppleve ærlighet, kreativitet og engasjement.

 

Hvem er Pixeldust for?

Pixeldust er for de firmaene som trenger en «inhouse»-person for en periode. En som er på firmaets side. Jeg kan gjerne jobbe sammen med andre byråer eller andre ansatte i organisasjonen, dersom det er ønskelig. Eller jeg kan komme og utføre en konkret og avgrenset oppgave, som f.eks. å lage en ny nettside, en landingsside eller en ny logo.

Jeg har med andre ord korte oppdrag for noen kunder og langsiktige samarbeid med andre kunder. Hos disse jobber jeg f.eks. som «potet«, «content manager» eller «markedssjef for hire» med mange forskjellige oppgaver innen markedsføring, design og utvikling.