Nå bookes prosjekter fra september 2022

Jeg vil at de som er kunder hos meg skal få være en stor kunde i et lite byrå.

Jeg setter derfor en strek for inntak av nye kunder med større prosjekter nå og frem til 1. september 2022. 

Jeg er ydmyk og takknemlig for de spennende kundene jeg har som ønsker videre samarbeid. Det har også kommet til endel nye kunder i løpet av vinteren/våren. Her kan jeg røpe at dette er et stort Oslo-basert konsulentfirma, en kjent og kjær café i Drammen, unike Drammensbedrifter som jobber med noe på sin helt egen måte og internasjonale foreninger med forskjellige opptakskrav og forskjellige kommunikasjonsbehov.

Kundene mine har forskjellig timebehov, og ønsker bistand på oppgaver som spenner fra nye nettsider, nettside-forbedringer, design av logo, firmaprofil og markedsmateriell – til kreative idéer og kampanjer på sosiale medier.

 

Nå bookes tid fra september 2022 (Gjelder nye kunder)

Pixeldust er til for de virksomhetene som trenger en «inhouse»-person for en periode. En som er på firmaets side og som kan støtte en daglig leder, markedssjef eller markedsansvarlig gjennom å bidra med markedsføring og design. Rett og slett å få gjennomført prosjekter og hjelpe til med å løse noen utfordringer.

Pixeldust er et lite og helt uavhengig byrå, som skal utføre godt arbeid og foreslå løsninger etter et enkelt prinsipp: «til kundens beste». Hos Pixeldust vil du oppleve ærlighet, kreativitet og engasjement.

 

Har du tid til å stå på ventelisten?

Jeg er fortsatt interessert i nye oppdrag og nye kunder! Det vil ikke være slik at de kundene jeg jobber med nå, skal engasjere meg for alltid. Og jeg synes det er spennende å lage nye ting og bli kjente med nye firmaer og mennesker – og forskjellige kreative utfordringer. 🙂

Send meg en mail på post@pixeldust.no, så tar jeg kontakt. Fortell gjerne om prosjektet ditt eller utfordringen din – og hva du ønsker jeg eventuelt skal hjelpe deg med.

Mindre prosjekter for nye kunder får jeg til innimellom, så ta kontakt om du ønsker en logo eller å få løst en enkel grafisk oppgave.

Sjekk ut mer om hvilke tjenester Pixeldust leverer.

Les hva kundene sier.

Har du spørsmål eller kommentarer til dette temaet? 

Ta gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram eller Facebook: