Annerledesåret nærmer seg slutten

Annerledesåret 2020 nærmer seg slutten. Og for et år det har vært.

Dette har vært året for ekstra mye tankevirksomhet – og for min del har det ikke vært så mye tid for ettertanke. Før nå.

Det vært et år preget av mye usikkerhet og mange nye utfordringer for mange. Det var en periode i sommer og tidlig høst da jeg var litt redd for fremtiden for Pixeldust, og jeg tok noen nye grep etter hjelp og råd fra noen veldig bra personer. I september skjedde det noe magisk, og snøballen startet å rulle. Nå har jeg en flott gjeng med spennende og veldig hyggelige kunder!

 

 

Tiden er inne for å fremheve helt spesielt Lisbeth i Etablererveiledningen i Drammensregionen. Din veiledning har vært uvurderlig. I tillegg har Trine i Kvinner med Kraft, Ingela i Kleveland ord, Karl Johan i Biztec og Ina i Sandengen Consult bidratt til forskjellige perspektiv og med «pushing» i riktig retning. Jeg er så takknemlig for samtalene og diskusjonene med dere igjennom året!

GOD JUL til deg som leser dette, og må du få en fin start på det nye året!

Juletiden er en fin tid å tenne lys, for både glede, god helse og troen på bedre tider.

Jannicke

 

Pixeldust gir et bidrag til Stine Sofies Stiftelse til jul i år.

 

For ordens skyld skal det nevnes at både Etablererveiledningen i Drammensregionen og Kvinner med kraft kunder av Pixeldust. Men jeg har ingen underliggende motiver for å fremheve disse personene. De er virkelig verdt å ta en samtale med.

 

Her er en liten snutt som får meg i julestemning.

Har du spørsmål eller kommentarer til dette? 

Ta gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram eller Facebook: