Annerledesåret nærmer seg slutten

Annerledesåret 2020 nærmer seg slutten. Og for et år det har vært.

Dette har vært året for ekstra mye tankevirksomhet – og for min del har det ikke vært så mye tid for ettertanke. Før nå.

Det vært et år preget av mye usikkerhet og mange nye utfordringer for mange. Det var en periode i sommer og tidlig høst da jeg var litt redd for fremtiden for Pixeldust, og jeg tok noen nye grep etter hjelp og råd fra noen veldig bra personer. I september skjedde det noe magisk, og snøballen startet å rulle. Nå har jeg en flott gjeng med spennende og veldig hyggelige kunder!

 

 

 

GOD JUL til deg som leser dette, og må du få en fin start på det nye året!

Juletiden er en fin tid å tenne lys, for både glede, god helse og troen på bedre tider.

Jannicke

 

Pixeldust gir et bidrag til Stine Sofies Stiftelse til jul i år.

 

Har du spørsmål eller kommentarer til dette temaet? 

Ta gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram eller Facebook: