Great People. Amazing Tours. Beautiful Paris.

Oppstart og strategi

Vi starter med å planlegge nettsiden med samtaler for å bli kjent med firmaet ditt. Hva kjennetegner din bedrift, og hvordan kan vi formidle identiteten til bedriften din. Hva ønsker dere oppnå? Hvem ønsker du å nå frem til?

Design og utvikling i WordPress

Det utvikles enkle trådskisser og designskisser for å stake ut retningen og sikre at man har forstått oppdraget. Så utvikles og lanseres nettsiden.

Synlighet + god brukeropplevelse

Vi kombinerer godt design og kundefokus med ryddig utvikling, innholdsproduksjon og SEO/CRO. Vi mener at like viktig som å være synlig i Google er det å gi kundene gode og nyttige opplevelser ved å bruke sidene dine.

Nettside eller nettbutikk som virker

Underveis tester vi nettsiden eller nettbutikken, og innholdet og knapper gås igjennom, diskuteres og justeres underveis til man er fornøyde med resultatet. Etter lanseringer analyserer man brukeradferden i praksis og gjør eventuelle justeringer.

Blogg design

Ønsker du redesigne eller starte en blogg, eller ønsker du en blogg som en del av en eksisterende nettside eller nettbutikk? Ta kontakt for en prat. 

Ditt faste byrå i Drammen

Pixeldust kan være ditt faste byrå i Drammen, der du kan få hjelp til alt fra trykksaker til nettsider, tekster og publisering av innhold på egne sider eller sosiale medier. 

Digitalt grafisk design

Vi designer annonser og grafikk som kan brukes til markedsføring som nyhetsbrev og digitalt materiell til kampanjer på sosiale medier. Vi setter opp og sender nyhetsbrev for flere av våre kunder på fast basis.

Få mer ut av Google Ads-kampanjene

Vi samarbeider med Google Ads-spesialister og lager landingssider for å forbedre resultatene av annonseringen.

Årshjul og publiseringsplan

For å være synlig og skape engasjement og trafikk, må man tilføre nye idéer og nytt innhold. Vi hjelper til med innholdsproduksjon, publisering, samt å sette tingene i system.

Videre forbedring og optimalisering av nettside eller nettbutikk

Vi ser på nettsiden og nettbutikken som en «hub», og denne må videreutvikles. En webløsning som ligger brakk i flere år, vil tape seg i verdi. Kontakt oss for å forbedre og optimalisere din webløsning, enten det er ehandelsløsning eller en «vanlig» nettside.