Jeg elsker WordPress – men jeg bruker ikke ferdige «themes» i mine prosjekter.

Jeg designer fra grunnen av.

På den måten er hvert prosjekt unikt og tilpasset den enkelte kunde. I tillegg til mange andre fordeler som full kontroll på videre design, plug-ins etc.

Det hjelper ikke ha en fin fasade, om ting i bakgrunnen er «crap». Det vil ofte komme frem før eller siden. Jeg mener at en nettside kontinuerlig trenger forbedring og kjærlighet, og anbefaler å bygge fra bunnen av for å unngå bruke masse tid på å justere og flikke og knote på noe noen andre har laget, og i verste fall også bare halvhjertet oppdaterer. I tillegg til hacking-faren man utsetter seg for da..

Jeg liker full frihet, der all videreutvikling er mulig, på en «teknisk sunn» nettside!

Hvorfor jeg elsker WordPress? Fleksibilitet, fleksibilitet, fleksibilitet!!!

Se min portfolio for eksempler.

Jeg er en ekspert på webdesign, utvikling og online markedsføring, med 20 års erfaring fra bransjen. 

Besøk Pixeldust på sosiale medier

Liknende saker

Hva koster en nettside?

Dette er det spørsmålet jeg får aller mest. Dessverre er det ofte vanskelig å svare på på stående fot. Det er så mange ukjente faktorer