Jeg elsker WordPress – men jeg bruker ikke ferdige «themes» i mine prosjekter.

Jeg designer fra grunnen av.

På den måten er hvert prosjekt unikt og tilpasset den enkelte kunde. I tillegg til mange andre fordeler som full kontroll på videre design, plug-ins etc.

Det hjelper ikke ha en fin fasade, om ting i bakgrunnen er «crap». Det vil ofte komme frem før eller siden. Jeg mener at en nettside kontinuerlig trenger forbedring og kjærlighet, og anbefaler å bygge fra bunnen av for å unngå bruke masse tid på å justere og flikke og knote på noe noen andre har laget, og i verste fall også bare halvhjertet oppdaterer. I tillegg til hacking-faren man utsetter seg for da..

Jeg liker full frihet, der all videreutvikling er mulig, på en «teknisk sunn» nettside!

Hvorfor jeg elsker WordPress? Fleksibilitet, fleksibilitet, fleksibilitet!!!

Se min portfolio for eksempler.

Har du spørsmål eller kommentarer til dette temaet? 

Ta gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram eller Facebook: