Hva er de mest populære sosiale mediene i 2023

Sosiale medier i 2023

Sosiale medier har vært en sentral del av folks liv i mange år nå, og de har gjennomgått betydelige endringer og utvikling i løpet av denne perioden. I 2023 forventes det at noen av de kjente sosiale mediene vil fortsette å dominere, samtidig som det vil komme nye plattformer og trender som vil forme landskapet for sosiale medier i fremtiden.

1. Instagram er en av de mest populære sosiale mediene i dag, og forventes å forbli en av de ledende plattformene i 2023. Instagram har vokst raskt de siste årene, spesielt innen Stories-formatet, som har blitt et av de mest brukte formatene for deling av øyeblikk og innhold. Instagram har også introdusert nye funksjoner som Shopping og Reels, og det forventes at de vil fortsette å forbedre og utvide disse funksjonene i 2023.

2. TikTok er en annen plattform som har opplevd en enorm vekst de siste årene, spesielt blant yngre brukere. TikTok er kjent for sine korte, kreative videoer og musikalske utfordringer, og det forventes at plattformen vil fortsette å være populær i 2023. TikTok har også åpnet for mer annonsering og e-handel på plattformen, og det er forventet at dette vil øke i årene som kommer.

3. LinkedIn er den ledende plattformen for profesjonelle nettverk og forretningsrelasjoner, og forventes å fortsette å være en viktig plattform for yrkesaktive i 2023. LinkedIn har også innført nye funksjoner som LinkedIn Live og LinkedIn Stories, og det er forventet at de vil fortsette å forbedre og utvide plattformens funksjoner for å imøtekomme behovene til yrkesaktive.

4. Clubhouse er en lydbasert plattform der brukere kan delta i samtaler, diskusjoner og debatter om ulike emner. Plattformen har fått mye oppmerksomhet det siste året, og det forventes at den vil fortsette å vokse i 2023. Clubhouse har også åpnet for mer annonsering og samarbeid med merkevarer, og det er forventet at dette vil øke i fremtiden.

5. I tillegg til de etablerte sosiale mediene, er det forventet at det vil dukke opp nye plattformer og trender i 2023. For eksempel er det økende interesse for plattformer som er fokusert på personvern og sikkerhet, der brukere kan ha mer kontroll over sin egen data og personlige informasjon. Det er også forventet at augmented reality (AR) og virtuell virkelighet (VR) vil spille en større rolle.

 

Har du spørsmål eller kommentarer til dette temaet? 

Ta gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram eller Facebook: