Jeg er ydmyk og takknemlig

Jeg er ydmyk og takknemlig for at så mange finner frem til meg.

Og ikke minst er jeg veldig stolt over og glad for de spennende kundene jeg har – som ønsker videre samarbeid!

Jeg vil at de som er kunder hos meg skal få være en stor kunde i et lite byrå. Jeg setter derfor en strek for inntak av nye kunder nå og ut året.

Nå bookes tid fra januar 2022.
(Gjelder nye kunder)

Pixeldust er til for de virksomhetene som trenger en «inhouse»-person for en periode. En som er på firmaets side og som kan støtte en daglig leder, markedssjef eller markedsansvarlig, bidra med markedsføring, kreativitet, design, utvikling – og rett og slett få gjennomført prosjekter. Pixeldust er et helt uavhengig byrå, som skal utføre godt arbeid og foreslå løsninger etter et enkelt prinsipp: «til kundens beste». Hos oss vil du oppleve ærlighet, kreativitet og engasjement.

Har du tid til å stå på ventelisten?

Jeg er fortsatt interessert i nye oppdrag og nye kunder! Jeg synes det er spennende å lage nye ting og bli kjente med nye firmaer og mennesker. Det vil ikke være slik at de kundene jeg jobber med nå, skal engasjere meg for alltid. Send meg en e-post og fortell om prosjektet og hva du ønsker jeg skal hjelpe deg med, hvilke ambisjoner du har for virksomheten videre.

Har du spørsmål eller kommentarer til dette temaet? 

Ta gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram eller Facebook: