Næ! Jeg ble «Årets stjerne» på Wallmans!

Wallmans Awards 2022

Hva er mer sjokkfremkallende enn å sitte under en prisutdeling og plutselig se navnet sitt dukke opp, helt ut av det blå, omkranset av masse glitter på en storskjerm?

I går var jeg invitert til Partnergalla på Wallmans i Oslo, fordi jeg/Pixeldust leverer markedsførings- og design tjenester til denne fantastiske bedriften.

 

Wallmans er en bedrift jeg både er veldig glad i og imponert over! Dette er en bedrift som rett og slett bare «gønner på» med godstemning, feiring, glitter, sjarme, overraskelser, spenning og kos – og alt med kvalitet i høysetet. De firer ikke på noe! Selv ikke etter en utfordrende tid med nedstengninger som følge av Korona, for nå i høst har lansert sitt BESTE SHOW EVER, med talenter ut av en annen verden (og da mener jeg ikke bare på scenen, men også i kulissene og bak diverse spaker sitter det vanvittig flinke folk/talenter)!

Alt som gjøres på Wallmans, gjøres for å gjøre opplevelsen til gjestene best mulig! Kundeløftet til Wallmans er «LEAVE HAPPIER», og med det menes at når du går hjem for kvelden etter en helaften hos Wallmans, skal du gå hjem litt lykkeligere enn når du kom.

🏆 Wallmans har sin egen prisutdeling på Partnergallaen, en kveld dedikert til å hylle alle samarbeidspartnere og leverandører. For å nevne noen: mine kjære «kollegaer» i byrået Core Content vant en veldig velfortjent pris – og gavekortspesialistene Gifty likeså! Gratulerer til alle som var nominert og alle vinnere i de andre kategoriene.

Mange takk!
Mange takk til juryen på Wallmans. At dere mente at lille jeg skulle få prisen «Årets stjerne» gjorde meg fullstendig sjokkert, utrolig glad, takknemlig – og for å være helt ærlig, nå som jeg har kommet litt over blygheten, ganske stolt! 😀

Skal si kundeløftet står seg, I LEFT MUCH HAPPIER, på en sky av lykke – og der håper jeg at jeg kan sveve litt til!

Så, hjertelig takk, kjære-kjære Wallmans.

 

Wallmans Awards. På scenen med meg: Cecilie Trøan Kjelsaas og Ellen Arnstad.

Fikk du lyst til å besøke Wallmans? Sjekk ut Wallmans.no

Har du spørsmål eller kommentarer til dette temaet? 

Ta gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram eller Facebook: