Jippi! Jeg får være med å lage nye Bilia.no!

I dag fikk jeg en veldig hyggelig beskjed. Bilia Norge har valgt meg til å bygge opp de nye nettsidene sine.

Bilia er Nordens største bilforhandler, og har over 100 bilanlegg i Norge, Sverige, Belgia, Luxembourg og Tyskland – og autorisert forhandler og verksted for BMW, MINI, Lexus, Volvo og Toyota. Jeg kommer til å samarbeide med Bilia’s flinke folk, i både Norge og Sverige.

 

 

Snakk om drømmekunde! Jeg er jo «flasket opp» på biler fra jeg var liten, og ca hvert 5. bilde av meg som barn er ved siden av en eller annen bil. Min pappa var bilmekaniker «på si» og bodde praktisk talt i garasjen. Min bestefar og oldefar var bilmekanikere på heltid, og førstnevnte hadde en «god, gammeldags» bensinstasjon med eget bilverksted og 5-6 mekanikere i arbeid, samt Drammens første bilvaskemaskin. Som liten var det jo omtrent som å være på tivoli å sitte inni en bil når vaskemaskinen kjørte.

BMW er favorittmerket i familien, og den første bilen jeg kjøpte helt selv, da jeg var 22 år, var en BMW Z3. Da hadde jeg allerede fått sponset en Honda Civic med Fiat-motor (!) og en Mustang Fox Body Cab av henholdsvis pappa og besteforeldre.

Jeg gleder meg som en unge i en bilvaskemaskin til å sette i gang med dette prosjektet, og til å dykke inn i Bilia-universet!

Takk for tilliten, Bilia. Dette var stas!

 

 

Har du spørsmål eller kommentarer til dette temaet? 

Ta gjerne kontakt med meg på Linkedin, Instagram eller Facebook: