Jippi! Jeg får være med å lage nye Bilia.no!

I dag fikk jeg en veldig hyggelig beskjed. Bilia Norge har valgt meg til å bygge opp de nye nettsidene sine.

Bilia er Nordens største bilforhandler, og har over 100 bilanlegg i Norge, Sverige, Belgia, Luxembourg og Tyskland – og autorisert forhandler og verksted for BMW, MINI, Lexus, Volvo og Toyota. Jeg kommer til å samarbeide med Bilia’s flinke folk, i både Norge og Sverige.

 

 

Snakk om drømmekunde! Jeg er jo «flasket opp» på biler fra jeg var liten, og ca hvert 5. bilde av meg som barn er ved siden av en eller annen bil. Min pappa var bilmekaniker «på si» og bodde praktisk talt i garasjen. Min bestefar og oldefar var bilmekanikere på heltid, og førstnevnte hadde en «god, gammeldags» bensinstasjon med eget bilverksted og 5-6 mekanikere i arbeid, samt Drammens første bilvaskemaskin. Som liten var det jo omtrent som å være på tivoli å sitte inni en bil når vaskemaskinen kjørte.

BMW er favorittmerket i familien, og den første bilen jeg kjøpte helt selv, da jeg var 22 år, var en BMW Z3. Da hadde jeg allerede fått sponset en Honda Civic med Fiat-motor (!) og en Mustang Fox Body Cab av henholdsvis pappa og besteforeldre.

Jeg gleder meg som en unge i en bilvaskemaskin til å sette i gang med dette prosjektet, og til å dykke inn i Bilia-universet!

Takk for tilliten, Bilia. Dette var stas!

 

 

 

Tilbake til bransjen som «reddet meg»

Etter .com-bobla sprakk i 2001 og jeg mistet min første jobb som Webdesigner, teamet jeg opp med en superselger på Finn.no sin nyoppstartede avdeling «Bil», og leverte nettsider til mange bilforhandlere i Drammen og Oslo. Den gang var de fleste ikke på nett, og i beste fall hadde de en enkel side med et telefon nr. Sammen med Finn.no fikk de et system der de kunne legge ut biler på en enkel måte, og samtidig få trafikk fra Finn.no. Dette samarbeidet gjorde at jeg kom meg igjennom et år der mange slet med å få seg oppdrag innen IT og web.

Blir spennende å komme tilbake til denne bransjen – har jobbet noe med denne bransjen gjennom siste 20 år, men ikke dypdykket.

 

Jeg er en ekspert på webdesign, utvikling og online markedsføring, med 20 års erfaring fra bransjen. 

Besøk Pixeldust på sosiale medier

Liknende saker

Oppdatert venteliste

Jeg er ydmyk og takknemlig for at så mange finner frem til meg. Og ikke minst er jeg veldig stolt over og glad for de