fbpx

Personvern og cookies

Informasjonskapsler:
På denne nettsiden brukes det såkalte cookies (“informasjonskapsler”). Ved å bruke nettsiden med informasjonskapsler påslått i nettleseren, godtar du at nettsiden lagrer informasjonskapsler som gjør det lettere for oss å gi deg relevant innhold som kan være nyttig for deg. Dersom du ønsker det, kan du enkelt slå av informasjonskapsler i nettleseren din. 

Slik administrerer du informasjonskapsler:
https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler

Nettsiden bruker følgende informasjonskapsler:

Google Analytics

Når du besøker pixeldust.no, lagres det informasjon som brukes til å analysere bruken av nettstedet ved hjelp av Google Analytics. Analysen brukes for å justere innhold og design av nettsiden, slik at du skal kunne finne den informasjonen du leter etter enda lettere. Siden har også linket Google Analytics og Google Ads, slik at informasjonen som lagres kan brukes til å gi deg mest mulig relevante annonser i Google, eller i Google sitt annonsenettverk.

Søk som gjøres på nettsiden blir lagret i Google Analytics. Dette er også for å kunne justere innhold og design og på den måten gi deg en bedre brukeropplevelse. Google Analytics, en tjeneste som eies av Google, setter inn flere Informasjonskapsler for å gjennomføre denne analysen. Se Google sin vilkår for personvern for mer informasjon.

Facebook pixel

Når du besøker dette nettstedet, og har informasjonskapsler slått på i nettleseren din, lagres det informasjon som vi kan bruke i markedsføringen vår. Facebook-pixelen brukes for å gi deg mest mulig relevant innhold på Facebook, for eksempel ved å vise deg annonser som kan være verdifulle for deg. Ingenting av informasjonen som lagres blir solgt eller gitt videre til noen andre parter enn det som er nevnt i personvernerklæringen.

Andre verktøy

På dette nettstedet er det ulike tredjeparts plugins (tilleggsfunksjoner) som kan registrere personverndata fra deg. Dette er verktøy som nettstedseier ikke har kontroll over, men som også er underlagt personvernforordningen. Dette gjelder følgende plugins:

  • Hotjar

Nyhetsbrev

Pixeldust AS bruker Make.as for utsendelse av nyhetsbrev. Vi sender ikke ut nyhetsbrev med mindre du har aktivt gitt samtykke til å motta dette. Dersom du er en eksisterende/aktiv kunde av oss, kan du derimot få tilsendt driftsmeldinger og annen relevant informasjon på e-post. Har du spørsmål om hva som er lagret av personverninformasjon, har du til enhver tid anledning til å be om innsyn til egne data ved å kontakte nettstedseier.

Behandlingsansvarlig/nettstedseier
Pixeldust AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for persondataene på vegne av virksomheten og sine medlemmer.

Kontaktinformasjon:
Pixeldust AS (org. nr. 922689598 )
Grønland 57, 3045 Drammen
Tlf. (+47) 984 63939, post@pixeldust.no

Hva brukes personopplysningene til?
Pixeldust AS har to hovedformål for behandling av persondata

  • Salg og kundeservice – der hvor vi innhenter opplysninger om våre kunder og forretningsforbindelser for å kunne gjennomføre en avtale om kjøp, salg, betaling, levering og kundeservice.
  • Markedsføring – hvor formålet er å holde vårt nettverk oppdatert i form av nyhetsbrev, invitasjoner, kampanjer og liknende. For markedsføringsformålet kan samtykke når som helst gis, endres eller trekkes tilbake.

Trenger du bittelitt tryllestøv?

Send en e-post til post@pixeldust.no
eller ring (+47) 984 63939

Her finner du oss!