fbpx
Hva vi gjør

Vi jobber frem bedre løsninger

Kartlegging

Vi kartlegger hva bedriften står for og ønsker fremover, mål, utfordringer - samt interne ressurser hos kunden. En kravspesifikasjon og fremdriftsplan utvikles i samråd med kunden. Dersom dere har et budsjett, tilpasser vi prosjektet allerede her, for å kunne levere best mulig løsning innen gitte rammer.

Individuell tilnærming

Ingen prosjekt er like. Å finne den rette tilnærmingen for hvert enkelt prosjekt er en suksessfaktor. Etter en nøye utviklet spesifikasjon på prosjektet, starter arbeidet med å finne forbedringspunkter innen både design, språk, konsept og funksjon.

Kreativt og analytisk arbeid

Avhengig av hva prosjektet innebærer, jobber vi etter vår metode for å designe og/eller utvikle bedre løsninger. Det kan innebære både små og store forandringer. Vi tenker helhet, og justerer både helhetlig og ned i de små detaljer.

Implementering av løsninger

Pixeldust jobber forskjellig med enhver kunde. Noen ganger gir vi kun råd og støtte. Andre ganger kjører vi hele prosjektet med design og implementering av løsningene. Dette er opp til deg som kunde, og hva du har av ønsker - og ikke minst - intern kapasitet.

Dette kan vi helt konkret

Først og fremst: vi jobber for å skape verdier for våre kunder. Dette gjør vi gjennom kreativ tenkning og effektiv kommunikasjon, sammen med brukervennlighet og design. Det handler om å fikse, rydde og finne frem til hva det er som skal til for at akkurat ditt firma oppnår bedre resultater.

Design og utvikling av nettsider

Sketch, WordPress, Photoshop

Bedre konvertering (CRO)

Flere henvendelser, mer salgs eller annen respons

Rydding og forbedring

Strukturere eksisterende profil eller nettside

Nyhetsbrev

Design av maler, oppsett eller utsendelser.

Innholdsproduksjon

Design, bilder og grafikk

Synlig i Google (SEO)

Søkemotoroptimalisering og synlighet i Google My Business

Annonsering

Google Ads og bannere

Digital strategi

Hva bør ditt firma satse på og hvordan kan du nå dine mål

Vil du diskutere et prosjekt?

Ta kontakt med oss

Ønsker du å få tips og inspirasjon
om digital markedsføring og design?

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Trenger du litte granne tryllestøv?

Her holder vi til:

Reklamebyrå i Drammen

Pixeldust er et nytt, lite reklamebyrå/webbyrå i Drammen. Vi jobber både helhetlig og ned i detaljene. Vi har fokus å få blitt kjent med din bedrift, og lagt en god plan for hva vi sammen skal nå, hvem vi skal nå og hvordan vi skal komme oss dit – for deretter å gjennomføre det vi har lovet.
Les mer om oss

Organisasjonsnr.: 922689598

Personvern og cookies

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler
Les mer om hva dette innebærer